Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/72.72.25
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

eloprivacy policy

Inschrijven op nieuwsbrief

Naar jaarlijkse gewoonte namen onze cursisten van de opleiding Florist samen met hun vakleerkracht Anne Huttener deel aan de Tuindagen in het Kasteel van Beervelde tijdens het weekend van 13 en 14 oktober.

beervelde 02beervelde 03

Het thema was Reynaert de Vos. De sluwe vos was dan ook lijfelijk aanwezig op de stand en keek grijnzend het talrijke publiek aan.

beervelde 07

beervelde 04beervelde 05

beervelde 06

Onze floristen hadden heel wat creatieve ideeën rond dit thema: zo werden de 7 hoofdzonden op een wel heel originele manier voorgesteld. Door enkel gebruik te maken van natuurlijke en niet-natuurlijke materialen werden abstracte begrippen als woede, jaloezie, hebzucht,… zeer concreet uitgebeeld.

beervelde 01
De creativiteit en originaliteit werden dan ook beloond met een gouden medaille en een oorkonde voor de smaakvolle inrichting van de stand. Een dikke proficiat aan onze cursisten en in het bijzonder ook aan vakspecialist en gedreven vakleerkracht, Anne Huttener! We zijn heel fier op jullie.

Ben je geïnteresseerd in een cursus Florist-Bloemsierkunst?

Ons aanbod voor 2018-2019 staat online. Inschrijven kan aan één van onze balies maar ook elektronisch via online inschrijven.
Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Florist.