Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/72.72.25
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

eloprivacy policy

Inschrijven op nieuwsbrief

 rapencross Uit http://www.rapencross.be/
Op zaterdag 13 oktober maakt Lokeren zijn debuut op het internationale cyclocrosstoneel. Die dag zakken Wout van Aert, Mathieu van der Poel, Sanne Cant en in hun zog nagenoeg de hele top van het internationale veldrijden af naar het Park ter Beuken voor de Rapencross/Brico Cross Lokeren.
Als groeiende, middelgrote stad, kon Lokeren niet achterblijven op de kalender van één van Vlaanderens populairste sporten. Dankzij de organisatie van de Belgische Kampioenschappen in Kruibeke komend seizoen krijgen wij als wielerminnende stad eindelijk opnieuw de kans om ons te tonen op het internationale toneel. Hart van het parcours wordt het Park ter Beuken.


CVO Leerstad, campus Lokeren Groendreef functioneerde als uitvalsbasis voor de crew en de pers. Het werd een drukste van jewelste, met de finish vlak voor ons schoolgebouw.

rapenc 01

rapenc 02

rapenc 04

rapenc 03
Voor onze collega Wim Cornelis werd het een topdag! Als fervent wielerfanaat mocht ook hij deelnemen, wat meteen werd vereeuwigd op de foto door onze vakleerkracht en fotograaf Tine Aerts.

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden worden van onze cursussen, workshops en vele andere activiteiten? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief (circa 4 edities per jaar) – klik hier.