kerstrun

Niet zomaar een kerstloop

Uniek parcours - Prachtig verlicht - Sfeervol City Trail Dorp - Tal van extra’s

Het wordt stilaan een traditie, de vrolijke kerstloop in Lokeren. Ambiance verzekerd.
“Hoezo donkere dagen? Niet in Lokeren! Kort voor de kerstperiode is de stad prachtig verlicht en wij zorgen ervoor dat het volledige parcours er sfeervol aangekleed bijligt. Nog energie over na je rondje Lokeren? Dan is “the night” nog jong genoeg voor een stapje op ons City Trail Kerstdorp!

Voor de editie van 2018 stelden we opnieuw een bijzonder uitdagend en verrassend parcours samen. We hadden bij voorgaande edities al onze startplaats op de kerstmarkt of het Kerkplein, maar gezien het overdonderend succes van vorig jaar pakken we ook in 2018 opnieuw uit met start op ons eigen City Trail Kerstdorp op de atletiekpiste in Lokeren. Wat daarna komt, beleef je werkelijk nergens anders! Met passages dwars door de belangrijkste Lokerse trekpleisters wordt het een ware ontdekkingstocht door de stad. Wees gerust: je zult ogen (en oren) tekort komen!”

Uit: http://citytrail.be

Ook CVO Leerstad rolt de rode loper uit en stelt zijn poorten die avond volledig open op campus Groendreef. Kom langs op onze campus, we zorgen graag voor een sfeervolle passage van meer dan 2000 lopers!
Klik hier voor het parcours en de vele nevenactiviteiten.

lopers 01

lopers 03