Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/72.72.25
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

eloprivacy policy

Inschrijven op nieuwsbrief

Gold & Glitter, het thema van de vijfde en helaas laatste editie van de Ladies Night Hamme in CC Jan Tervaert werd een glamoureuze voltreffer van formaat. Ook CVO Leerstad werkte opnieuw mee en deed dat met veel plezier!

ladiesnight 07

ladies night 13ladiesnight 12

Onze vakleerkrachten Florist, Caroline en Anne, bedachten prachtige eigentijdse creaties, samen met vakleerkracht Romy uit de opleiding Creatief in de woning.  Deze stukken met gouden touch zorgden voor fonkelend accenten in een betoverend decor.

ladiesnight 08ladiesnight 09

Gastvrouwen van dienst aan onze talenstand waren Nicole, Dominique, Anne Catherine en Inneke.  Ze maakten alle dames warm om deel te nemen aan onze wedstrijd en een verwenpakket met Europese lekkernijen te winnen.

ladiesnight 05ladiesnight 06

ladiesnight 04

ladiesnight 02ladiesnight 03

En of de dames hebben kunnen genieten! Samen met haar cursisten verzorgde vakleerkracht Jirka de haren van vele dames. Vlechten in allerlei vormen is duidelijk helemaal in. De cursisten van Kathy, Pascalle en Sylvie zorgden voor een zalige stoelmassage, een make-up verzorging of het lakken van prachtige nagels. De aanwezige cursisten verrasten elkeen met een zeer gedreven en professionele aanpak. Ook onze dank aan oud-cursist Elly Van Laere om ons team te versterken en aan Catherine, een huidige cursist die vele voetreflexologiesessies heeft gegeven.

ladiesnight 10ladiesnight 11

ladiesnight 14

Het spreekt voor zich dat deze avond vol leuke activiteiten als meer dan geslaagd mag genoemd worden, een avond die vakkundig op foto werd vastgelegd door vakleerkracht Tine en een aantal cursisten van de opleiding Digitale fotografie (Luc, Caroline, Marceline, Marie Jeanne).

ladiesnight 01

Aan iedereen: heel veel dank voor jullie inzet en professionele aanpak. CVO Leerstad is bijzonder fier op jullie! Vooral ook een speciaal woord van dank aan Sylvie, administratief medewerker die efficiënt alles heeft gecoördineerd en op poten gezet.  Allemaal samen hebben jullie opnieuw bewezen dat jullie een sterk team vormen, eentje dat een groot gold & glitter applaus heeft verdiend!

lint

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden worden van onze cursussen, workshops en vele andere activiteiten? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief (circa 4 edities per jaar) – klik hier.