MFL2  Iedereen zorgt voor iedereen. Dat wil Studio Brussel eind 2018 opnieuw bewijzen tijdens De Warmste Week. En dat willen we in CVO Leerstad steunen!

Onder het motto “Leerstad toont zijn groot hart” lopen er in de maanden november en december allerlei activiteiten voor Music for life:

Omdat wij in Leerstad echt een groot hart hebben, kozen we niet voor 1 maar voor 3 goede doelen. We stellen ze even aan jullie voor.

VZW De Steiger

de steiger

VZW De Steiger vangt jongeren op wanneer de opvoedingsrelatie met hun ouders (tijdelijk) zodanig verstoord is dat de ontwikkeling van het kind erdoor bedreigd wordt.
Lees meer op http://www.vzwdesteiger.be/

 

VZW Zorgmassage

vzw zorgmassage

VZW Zorgmassage biedt mensen met kanker ontspanningsmassages om hun levenskwaliteit te verhogen. Deze VZW organiseert opleidingen en vrijwilligerswerk in de zorgsector. Hun missie is om mensen met kanker in Vlaanderen te laten kennismaken met de voordelen van deze comfortzorg. In 2018 wil VZW Zorgmassage workshops organiseren voor mantelzorgers van mensen met kanker. Ze leren hoe ze eenvoudige massagetechnieken kunnen toepassen. Door massage kunnen ze actief bijdragen aan de zorg. Voor dit project kunnen we jullie hulp gebruiken. Bron: flyer VZW Zorgmassage
Lees meer op www.zorgmassage.be

BEDNET

bednet 

Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit (synchroon internetonderwijs).
Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden.
Met Bednet wordt het recht op onderwijs en het recht om kind te zijn gegarandeerd.
Lees meer op https://bednet.be/

 
MFL

De vzw vriendenkring en ons centrum engageren zich om de totale opbrengst en alle extra bijdragen volledig door te storten voor de gekozen doelen van Music for Life.