Al weken deed het gerucht de ronde in de taalklassen: de CVO Leerstad-band zou dit jaar opnieuw optreden in de Spiegeltent op de Markt van Dendermonde! De collega’s van de balie namen alle praktische voorbereidingen op zich.
Maar hoe overtref je het succes van de vorige editie? Heel eenvoudig: door de leerkrachtenband uit te breiden met een aantal nieuwe leden.

spiegel 04

Onder de charmante leiding van Maarten op de toetsen en Soetkin aan de microfoon kreeg onze vaste drummer Ingeborg versterking van Wim op gitaar, Tom en Vera op accordeon en draaiorgel en Anne Catherine op fluit en backing vocals.

spiegel 05

spiegel 07

spiegel 02

spiegel 03

Uiteraard stelt een band niets voor zonder publiek. Dus waren de Leerstad-cursisten en de leerkracht-groupies op donderdag 22 november om 19.30 uur stipt op post! De opbrengst van de drankjes en hapjes van de collega’s Koken gaat helemaal naar Music for Life.

spiegel 09spiegel 08

spiegel 12

spiegel 10spiegel 11

spiegel 06

spiegel 01

Wekenlang waren de teksten al in de klas ingeoefend. Met een aantal Franse, Duitse, Engelse en Spaanse klassiekers zat de sfeer er meteen in. Na de polonaise in het Italiaans waren we helemaal in de stemming voor de Turkse buikdans en als apotheose goten we er nog een flinke scheut Russische vodka over: “Lyubo, bratsy, lyubo”! 

Wil je volgend jaar ook kunnen meezingen? Volg dan een taalcursus bij CVO Leerstad!

Met dank aan alle taalleerkrachten van CVO Leerstad en in het aan onze unieke Leerstad-band.

Foto's: Maggy Willaert, cursiste 3de jaar Digitale Fotografie. 

 

Ben je geïnteresseerd in onze taalcursussen?

We starten met nieuwe cursussen in september 2019. Inschrijven kan aan één van onze balies maar ook elektronisch via online inschrijven.
Klik hier voor meer informatie over onze taalcursussen. 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden worden van onze cursussen, workshops en vele andere activiteiten? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief (circa 4 edities per jaar) – klik hier.