Elk jaar in november hunkeren onze cursisten naar de soepactie. Reikhalzend kijken ze uit naar die week, nieuwsgierig welke soep het zal zijn. En het mag gezegd zijn, ook dit jaar waren de soepen overheerlijk: tomatensoep met een vleugje gember om er maar eentje te noemen.

soepl 10

Hebben jullie al eens een ketel met 50 litersoep gezien? Of een pollepel de grootte van een slakom?  Hierbij enkele indrukwekkende cijfers:1 000 soepbekers, 75 potten van 1L om maar te zwijgen van de ontelbare stukjes stokbrood. Geduldig wachtten onze cursisten in de rij, hun 2 eurostuk in de hand en hopend op een beker dampende soep.

soepl 01

soepl 02

soepl 03

soepl 04

soepl 08soepl 07

soepl 05

soepl 06 soepl 09

soepl 11

Een welgemeende dank aan alle leerkrachten en cursisten van de afdeling Gastronomisch koken voor de tientallen liters soep, aan de vele helpende handen bij het uitschenken en aan onze cursisten voor hun gulle bijdrage. Jullie hebben een warm hart en dit stemt ons superblij. 

Met ook veel dank aan de cursisten Digitale fotografie en hun vakleerkrachten Pieter-Jan Peeters en Tine Aerts voor de vele mooie foto’s.

De opbrengst van deze activiteit gaat naar onze drie doelen voor Music for life 2018.
Nieuwgierig wat onze actie heeft opgebracht? Dat wordt nog even wachten tot alle acties voorbij zijn. we maken het eindbedrag bekend tegen midden december. Duimen maar voor een record!

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden worden van onze cursussen, workshops en vele andere activiteiten? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief (circa 4 edities per jaar) – klik hier.