We delen graag de reportage van de leerkrachten van de Klim Op school in Lokeren: 

Op maandag 19 november en dinsdag 20 november 2018 was het weer zover. Een dag waar we al heel lang naar uitkeken. De cursisten van CVO Leerstad in Lokeren, die een opleiding volgen rond schoonheidszorgen en relaxatie technieken, kwamen hun theorie eens in de praktijk omzetten in onze Klim Op school.

klim 01klim 02klim 04 

Onze kinderen konden genieten van een deugddoende hand– of voet massage. Anderen mochten zalig ontspannen bij een heerlijke rug massage met op de achtergrond een rustig muziekje. We leerden enkele relaxatietechnieken die we ook in de klas konden toepassen.  Die dag hadden we enkel heel ontspannen leerlingen, dat zie je op hun gezichtjes. Sommigen vroegen of deze cursisten niet elke week konden komen. Tja , was dat maar waar!

We kijken dus al uit naar volgend jaar en hopen de cursisten van Pascalle Troch dan opnieuw te mogen ontvangen. Een grote dankjewel van alle leerlingen en leerkrachten van Klim Op.
Tot de volgende keer!

Aan alle collega’s van Klim Op,
Graag gedaan, ook voor onze cursisten werd het een boeiende en leerrijke dag. En we komen zeker terug! Met dank aan ons fantastisch lesgeversteam Schoonheidsspecialist, jullie zijn een garantie voor een topopleiding! 

Ben je geïnteresseerd in een cursus Schoonheidsspecialist?

We starten met nieuwe cursussen in september 2019. Inschrijven kan aan één van onze balies maar ook elektronisch via online inschrijven.
Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Schoonheidsspecialist.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden worden van onze cursussen, workshops en vele andere activiteiten? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief (circa 4 edities per jaar) – klik hier.