balcony

Het theatergezelschap Pickles brengt Engelse toneelstukken voor studenten Engels. Ze beelden uit en gebruiken attributen, zodat je zelfs met een basiskennis Engels alles kan volgen. Dit jaar mogen we hen opnieuw bij ons in het centrum verwelkomen op woensdag 6 februari met het stuk ‘No Balcony’.

Er waait een nieuwe wind door het klassieke verhaal van Romeo and Julia. Sean en Saorla worden verliefd maar dat is buiten hun familie en vrienden gerekend. In hun buurt zijn er heel wat vooroordelen en je kan niet zomaar verliefd worden op wie je wil.

 

 

 

Waar en wanneer?

  • Woensdagavond 6 februari.
    De deuren gaan open om 18.55 uur. Het toneel start om 19.00 uur. Na afloop krijgt iedereen de kans om met de acteurs te spreken. Dus bedenk alvast een paar goede vragen in het Engels.
  • CVO Leerstad – Volwassenenonderwijs, Campus Lokeren, Groendreef 31 in het auditorium in blok A.

Voor wie?

Iedereen die zin heeft in een leuk toneelstuk en een ontspannende avond.
Ook wie Leerstad nog niet zou kennen, is van harte welkom.

Kostprijs?

  • € 8,50 per persoon

Hoe inschrijven?

Om organisatorische redenen vragen we om vooraf in te schrijven en te betalen. Dit doe je door het bedrag van € 8,50 over te schrijven op rekeningnummer BE55 9795 5673 5444 op naam van Kathleen D’Hoker met vermelding van je naam. Volg je les in ons centrum, vermeld dan ook je klas. Anders is je naam voldoende.
Inschrijven kan tot woensdag 30 januari. Let op, de plaatsen zijn beperkt!

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden worden van onze cursussen, workshops en vele andere activiteiten? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief (circa 4 edities per jaar) – klik hier.