We ontvingen volgende reportage vanuit de afdeling Schoonheidsspecialist:

Na een zonnig ontbijt in hartje Gent wandelden we naar het bloemenatelier van onze CVO Leerstad collega Geert, vakleerkracht van de opleiding Florist. Hij startte onze workshop met enkele basiskneepjes want het was al snel duidelijk: hoe groot onze gezamenlijke passie voor schoonheid ook is, echte groene vingers hebben we helaas niet. Na een leerrijke demonstratie konden we beginnen met ons eigen bloemstuk en ook daarover had hij goed nagedacht. Het stuk werd opgebouwd vanuit een ronde doos met touwtje dat nadien nog kan dienen als unieke beautycase voor al onze schoonheidsproducten.  Best heel origineel!

ssp flo 03ssp flo 04

ssp flo 06

Heel opvallend was ook de stilte: de anders zo energieke schoonheiddames werden heel rustig en relaxed van dit leuk teambuildingsmoment.  Bedankt, Geert voor de aangename ervaring binnen jouw vakgebied. Groetjes van je collega’s Schoonheidsspecialist!

ssp flo 08ssp flo 05

ssp flo 07

Ben je geïnteresseerd in een cursus Schoonheidsspecialist of Florist?

We starten met nieuwe cursussen in september 2019. Opnieuw inschrijven kan aan één van onze balies of ook elektronisch via online inschrijven

  • Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Schoonheidsspecialist.
  • Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Florist.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden worden van onze cursussen, workshops en vele andere activiteiten? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief (circa 4 edities per jaar) – klik hier.