Op woensdagavond 20 maart werken de cursisten Make-up mee aan de modeshow van modehuis Kateshouse en make-up artist Muann. Achter de schermen zorgen ze voor de stijlvolle maquillage van de vele modellen op de catwalk. We wensen hen veel succes toe!

show

Uitnodiging

Kateshouse en Muann nodigen je graag uit om de nieuwe lentecollectie aangevuld met kleurrijke sjaals, hippe juweeltjes en bijhorende handtassen te komen bewonderen. Zoals jullie reeds gewoon zijn met extra deskundig stijl- en kleuradvies van mezelf.

Nieuw dit jaar is dat de modeshow wordt ondersteund door de cursisten Beauty en Wellness van CVO Leerstad Volwassenenonderwijs Lokeren die het haar en de make-up verzorgen en na de modeshow jullie verwennen met make-up tips & tricks.

Reserveer tijdig je plaats via facebook https://www.facebook.com/pg/Kateshouse-503457076386128/about/?ref=page_internal  of GSM 0475/95 35 30. Iedereen is welkom maar inschrijven is nodig!

Ben je geïnteresseerd in een cursus Schoonheidsspecialist?

We starten met nieuwe cursussen in september 2019. Inschrijven kan vanaf midden juni aan één van onze balies of ook elektronisch via online inschrijven.
Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Schoonheidsspecialist. 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden worden van onze cursussen, workshops en vele andere activiteiten? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief (circa 4 edities per jaar) – klik hier.