De cursisten Manicure hadden een interessante uitstap op de planning staan naar Intermedi. Deze groothandel, annex webshop geeft ook opleidingen en workshops voor studenten, oud-studenten en professionelen uit de schoonheidszorg.

intermedi 01intermedi 02

“We waren direct verslingerd aan de gedemonstreerde Nail Art creaties. Fantastisch dat we dit ook zelf mochten uittesten!”, vertellen ze dolenthousiast over deze leerrijke avond.

Nail-Art is een verzamelnaam voor verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden met o.a. nagellak, steentjes, glitters, … De mogelijkheden zijn oneindig!

Met dank aan Sylvie Vaele-Stevens en alle collega’s van de afdeling Schoonheidsspecialiste. Ook wij zijn nu klaar voor een warme zomer.

 

Ben je geïnteresseerd in een cursus Schoonheidsspecialist?

We starten met nieuwe cursussen in september 2019. Opnieuw inschrijven kan vanaf 12 juni aan één van onze balies of ook elektronisch via online inschrijven
Klik hier voor meer informatie over onze de cursussen Schoonheidsspecialist.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden worden van onze cursussen, workshops en vele andere activiteiten? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief (circa 4 edities per jaar) – klik hier.