tapa

Nu de zomer stilaan in aantocht is, genieten we maar al te graag van de zon en komen we in zuiderse sferen. Wat is er leuker dan vrienden heerlijke, zelfbereide tapas voor te schotelen en te genieten van een frisse aperitief met nét dat tikkeltje extra?

Tijdens deze workshop leer je meer over de typische ingrediënten en ga je zelf aan de slag met de recepten. Je maakt verrassende tapas en een verfrissende aperitief. Vervolgens komen alle verschillende gerechtjes op tafel en maken we er een gezellige, zuiderse avond van.

Waar en wanneer?

  • CVO Leerstad, campus Hamme, Verbindingsstraat 66 – in de didactische keuken (gelijkvloers) - vrijdag 14 juni om 18.30 uur.

  • CVO Leerstad, campus Wetteren, Noordlaan 10 – in de didactische keuken (2e verdieping) – dinsdag 18 juni om 18.30 uur. (volzet)

Kostprijs? 

  • € 10,00 per persoon inclusief verschillende tapas, aperitief en de recepten.

Wat breng je mee?

  • Keukenschort, aardappelmesje, koksmes, 2 keukenhanddoeken, vaatdoek en een potje om eventuele restjes mee te nemen.

Wil je erbij zijn?

Vooraf inschrijven en betalen is verplicht en dit kan tot en met 4 juni 2019

 Vermeld steeds als mededeling ‘Workshop tapas’ + je naam

Je bent pas officieel ingeschreven na betaling.

Iedereen, met of zonder keukenervaring, is van harte welkom om met ons mee te genieten!

 

Ben je geïnteresseerd in een cursus Gastronomisch koken?

We starten met nieuwe cursussen in september 2019. Opnieuw inschrijven kan vanaf 12 juni aan één van onze balies of ook elektronisch via online inschrijven
Klik hier voor meer informatie over onze de cursussen Gastronomisch koken.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden worden van onze cursussen, workshops en vele andere activiteiten? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief (circa 4 edities per jaar) – klik hier.