koken 2019 2
Kook je graag of wil je het graag leren? Wil je jouw gasten op een originele culinaire manier verwennen? In onze cursussen Gastronomisch koken worden unieke menu's bereid en vakkundig op het bord geschikt, om zo in een gezellige sfeer aan de cursisten geserveerd te worden.
 
Zin om dit te proberen via een workshop? De cursisten “Lekker voor alledag” nodigen je uit om samen met hen culinair aan de slag te gaan. Zij zorgen voor  verrassende recepten. We gaan daarna aan tafel en genieten van een drankje en veel plezier. Iedereen van harte welkom!
 
Tegelijkertijd loopt er een workshop Zomerse tafelbloemen waar je bloemendecoraties voor een feestelijke tafel leert creëren onder begeleiding van onze vakkundige leerkracht Florist-Bloemsierkunst. 

Waar en wanneer?

  • CVO Leerstad – in de keuken (0.04) van campus Hamme, Verbindingsstraat 66

  • Op woensdag 19 juni van 18.15 tot 21.45 uur.

Voor wie?

  • Deze leuke workshop is een aanrader voor al wie graag zij kookkunsten verder wil verfijnen.

Kostprijs

  • € 15,00 per persoon voor een menu met aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. We voorzien ook een glaasje wijn of water aan tafel. Vergeet niet om een schort en mes mee te brengen.
  • Klik op Workshop Zomerse tafelbloemen (€ 15 per persoon) als je meer wil weten over bloemdecoraties.

Wil je erbij zijn?

  • Vooraf inschrijven en betalen is verplicht en dit kan tot en met 11 juni 2019
    • bij de leerkracht (bij voorkeur),
    • aan één van onze balies te Lokeren, Dendermonde of Hamme  - betalen via bancontact. Je bent pas officieel ingeschreven na betaling.
Ook je familie, partner, buren, vrienden, kennissen, collega's,... zijn van harte welkom om met ons mee te koken!

Ben je geïnteresseerd in een cursus Gastronomisch koken?

We starten met nieuwe cursussen in september 2019. Opnieuw inschrijven kan vanaf 12 juni aan één van onze balies of ook elektronisch via online inschrijven
Klik hier voor meer informatie over onze de cursussen Gastronomisch koken.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden worden van onze cursussen, workshops en vele andere activiteiten? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief (circa 4 edities per jaar) – klik hier.