martre
Op zondag 19 mei wordt voor de 5de keer de gezelligste kunstmarkt in openlucht georganiseerd in Zele. Deze feestelijke editie zet men graag extra groot in de kijker: Montmartre XL! Deze keer terug op de oorspronkelijke locatie: het Fonteinhof en het Zeelse marktplein. (bron www.zele.be)
 
En de afdeling Creatief atelier van CVO Leerstad doet mee! Kom zeker kijken naar al het moois dat in ons centrum gemaakt en geleerd kan worden: tekenen, schilderen, keramiek, glaskunst, woondecoratie en juwelen. Cursisten demonstreren technieken en vertellen over de opleiding. We willen vooral tonen dat we een leerplek zijn waar iedereen met goesting zich creatief kan uiten en heel veel bijleren.
 
Enkele gevorderde cursisten wagen de stap en nemen deel met een eigen stand om hun werk te presenteren en eventueel te verkopen. Voor tekenen en schilderen zijn dit Mieke Verbelen, Viviane Jodts en Hilde Cornelis. We wensen hen en hun enthousiaste leerkrachten een aangename en succesrijke dag toe!

Ben je geïnteresseerd in een cursus Creatief atelier?

We starten met nieuwe cursussen in september 2019. Opnieuw inschrijven kan vanaf 12 juni aan één van onze balies of ook elektronisch via online inschrijven
Klik hier voor meer informatie over onze de cursussen Creatief atelier.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden worden van onze cursussen, workshops en vele andere activiteiten? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief (circa 4 edities per jaar) – klik hier.