Onze secretariaten

 • Lokeren - 09/348.38.45
  Groendreef 31
 • Dendermonde - 052/25.87.42
  Begijnhoflaan 1
 • Hamme - 052/72.72.25
  Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

eloprivacy policy

Inschrijven op nieuwsbrief

Opgelet: vanaf 12 juni 2019 zal ons systeem voor het online inschrijven veranderen.
Vanaf dan zal er niet meer via overschrijving kunnen worden betaald. Bij de online inschrijving zal je de betaling onmiddellijk moeten uitvoeren via de beveiligde service Ingenico Payment Services (Ogone) en dit via Bancontact.

bancontact.2

De algemene voorwaarden voor dit systeem zullen worden opgenomen in een addendum bij het centrumreglement.  Je zal deze dan ook moeten aanvaarden om je online inschrijving te kunnen verderzetten.

Via onderstaande link kan je alvast dit addendum met de algemene voorwaarden al nalezen. Tot 11/06/2019 blijft de oude regeling van kracht.
Addendum bij centrumreglement: Algemene voorwaarden online inschrijven vanaf 12/06/2019.

Stap 1 - Surf naar www.leerstad.be en klik op de knop links “Online inschrijven”

Volg volgende stappen in ons systeem:

Onze tips

 • Cursus zoeken?
  Gebruik de filters bovenaan de pagina, bv. opleiding, lesplaats, lesmoment,…
 • Iemand anders inschrijven?
  Dat kan maar geef dan zeker het juiste INSZ-nummer en mailadres van die persoon door.
 • Is de cursus van je keuze volzet?
  Plaats je naam dan op de wachtlijst zodat we je op de hoogte kunnen houden als er een plaats zou vrijkomen of een cursus extra wordt toegevoegd.

Aandachtspunten

 • Recht op verminderd inschrijvingsgeld?
  Scan je document van bv. VDAB, OCMW-leefloon, mindervalide,… in en stuur dit ONMIDDELLIJK door naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. .  Na controle sturen we je een factuur met de vraag het resterende bedrag te betalen.
  Als we dit document niet gelijktijdig met je elektronische inschrijving ontvangen, rekenen we automatisch het volledige  inschrijvingsgeld aan.
 • Nog opleidingscheques aanvragen?
  Dan zal je nu eerst moeten betalen. Je moet immers 3 weken op je cheques wachten en dan is de betaalperiode van 3 dagen al lang verlopen.

Stap 2 -  Je ontvangt een mailbericht met factuur

 • Wij controleren of je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden, of er nog plaats vrij is, ...
 • Je krijgt een factuur per mail binnen de 5 werkdagen, met onze vraag om binnen de 3 werkdagen het inschrijvingsgeld op onze rekening te storten of je opleidingscheques aan de balie binnen te brengen. De bevestiging vermeldt o.m. het verschuldigde inschrijvingsbedrag en ons rekeningnummer.

  Opgelet: Het mailbericht dat je hiervan krijgt, bevindt zich in een no-reply-zone waarop je geen bijkomende vragen kan doormailen. Voor meer info kan je gemakkelijk bellen naar onze balie op 09/348.38.45.

Stap 3 - Je betaalt de factuur binnen de 3 dagen via PC-banking

 • Je doet de betaling binnen de aangegeven termijn van 3 werkdagen. Zo niet vervalt je voorlopige inschrijving en heeft het centrum het recht om je inschrijving onmiddellijk te annuleren en je plaats door te geven aan iemand anders.
 • Betalen doe je via overschrijving (PC-banking) op het rekeningnummer dat je van ons krijgt toegestuurd. Je betaalt het vermelde bedrag en vermeldt op je overschrijving duidelijk de gestructureerde mededeling van de factuur.

Stap 4 - Inschrijvingsformulier afprinten en de eerste les meebrengen

 • Pas als het juiste inschrijvingsbedrag op onze rekening is gestort, wordt je inschrijving bij ons officieel geregistreerd. Je zal hiervan een  mailbericht ontvangen met in bijlage het definitieve inschrijvingsbewijs. Dit bewijs moet je uitprinten en meebrengen tijdens de eerste les in ons centrum.

Stap 5 - Mogelijk toch nog opleidingscheques?

 • Als je daarna nog opleidingscheques wil aanvragen/indienen, kan je deze aan één van onze balies komen binnenbrengen. We storten aansluitend het juiste bedrag terug.
  Lees meer over opleidingscheques.