Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

Voor de laatste les van het schooljaar hebben Roselien en Sylvie, onze twee leerkrachten Make-up, de handen in elkaar geslagen om er een gezellige afsluiter van te maken.

Lisa, een talentvolle dame die op een zeer snel tempo wimperverlengingen kon uitvoeren, was onze eerste gastvrouw. Een aantal cursisten waren maar al te graag model en gingen naar huis met prachtige, lange wimpers.

ssp make up 1ssp make up 2

Nathalie van de firma Jovilux was onze tweede gast. Zij heeft een speciale techniek uitgevoerd binnen de gelaatsverzorging, nl. microdermabrasie.

Microdermabrasie is “hot” tegenwoordig en is één van de topbehandelingen omdat het snel hele mooie resultaten geeft. Het is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld. Het is zeer geschikt voor een acné-huid of voor het verminderen van littekenweefsel.

ssp make up 3ssp make up 04

Aansluitend heeft Nathalie nog een aantal make-up demonstraties gegeven. Dit allemaal met een hapje en een drankje erbij, zodat we kunnen zeggen dat het een geslaagd einde van een boeiend schooljaar is geworden. Met dank aan Sylvie en Roselien!

Ben je geïnteresseerd in een cursus Schoonheidsspecialist?

We starten met nieuwe cursussen in september 2015, 's avonds en ook opnieuw overdag (1 jaar). Ons aanbod staat online op onze website. Opnieuw inschrijven kan vanaf 17 augustus, ook elektronisch ook elektronisch via Online inschrijven.

Klik hier voor meer informatie over onze opleiding Schoonheidsspecialist.