OCMW - voorzitter Rudy Van Megroot trakteert de personeelsleden en bewoners opnieuw op Wellness

Elk jaar draagt de overheid een aantal dagen op aan de inspanningen die de verschillende personeelsgroepen leveren voor jullie allen: de dag van de zorg, van de verpleging, de dag van het onderhoudspersoneel, enz...

De personeelsleden van zowel het WZC Ter Moere en van het Sociaal huis van Moerbeke werden voor die gelegenheid voor de derde keer verrast met wellnessdagen. Zij konden zich tijdens de week van 20 oktober in het Woon- en zorgcentrum Ter Moere in de Sportlaan in Moerbeke laten verzorgen met een behandeling naar keuze.

wellness ocmw moerbeke 01

Niet enkel onze personeelsleden genoten van hun meer dan verdiende verzorging voor een heel jaar hard werken en zorg dragen voor onze bewoners en alle andere Moerbekenaren die een beroep doen op onze ondersteuning, maar ook enkele bejaarden werden er met alle extra zorg omringd.

wellness ocmw moerbeke 02

De mede - initiatiefneemster en leerkracht van CVO Leerstad, Sally Dekeyser en haar collega's Pascalle Troch en Katty Roelandt kregen alleen maar lof voor die verzorging. Personeel en bewoners voelden zich door de zachte handen werkelijk in de watten gelegd. "Jullie moeten maar eens vaker langs komen", luidde het.