pedicure 05pedicure 04pedicure 02pedicure 01


« Overzicht Esthetisch  « Schoonheidsspecialist

De opleiding voetverzorging omvat twee jaar die zorgvuldig op elkaar aansluiten. Daarna kan je nog een specialisatiejaar "Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger" volgen, met een erkend certificaat en diplomagericht naar een volwaardig diploma secundair onderwijs. Meer informatie op tweedekansonderwijs.

In het 1ste jaar leer je alle basistechnieken van voetverzorging: knippen, vijlen, velletjes verwijderen, eelt raspen, nagels lakken, voeten masseren, verbanden leggen,...

Naast de basisvaardigheden leer je in het 2de jaar ook verschillende nieuwe technieken. Zo zijn er de wellnessbehandeling met peeling, massage en maskers, het voorkomen en verzorgen van ingegroeide nagels, verschillende nieuwe laktechnieken ...

In het 3de jaar specialisatiejaar leggen we ons toe op vooral nieuwe en speciale voetverzorgingstechnieken.

Naast het lesgebeuren zijn er ook de praktijkgerichte stages in rustoorden, bezoek je vakbeurzen en krijg je leerrijke demonstraties van professionele firma's.

Mensen helpen met pijnlijke voeten?
Samen zorgen we ervoor dat alle voeten mooi, verzorgd en gezond zijn!

Volg de activiteiten van onze opleidingen Kapper en Schoonheidsspecialist via facebook op  facebook klein leerstadHair, Beauty & Wellness Leerstad.

 

Bekijk de cursusfiches