Verder studeren biedt veel extra kansen op de arbeidsmarkt. Spontaan stuurde Dimitri De Clerck ons een berichtje hoe hij promotie kon maken dankzij zijn verdere studies in het volwassenenonderwijs.

it manager Als oud-student Graduaat Informatica – netwerkbeheer wil ik graag allereerst mijn dank uiten aan de directie, alle docenten en medestudenten. Het hele CVO-team en de 4 jaar in het volwassenenonderwijs hebben ertoe bijgedragen dat ik, binnen de firma waar ik werkzaam ben, de functie van IT manager nu kan bekleden.

Studenten, twijfel niet om deze opleiding te volgen, ook al zijn er soms moeilijke periodes en vraagt het veel inspanning en tijd. Een positief eindresultaat geeft je een ongelooflijk gevoel van trots en tevredenheid. De toekomst lacht je toe indien je openstaat voor deze evolutie.

Dimitri De Clerck, Logistics and IT Manager

   

Dimitri, van harte proficiat met je promotie en we wensen je nog veel succes met de uitbouw van je succesvolle carrière!Dimitri, van harte proficiat met je promotie en we wensen je nog veel succes met de uitbouw van je succesvolle carrière!