Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

handboek bestellentest je kennis

elo

koken 01koken 03koken 05koken 04


« Overzicht Culinair  « Gastronomisch koken

Inhoud

B5 Bakken (80 lestijden)

In deze cursus leer je de basistechnieken voor het bereiden van diverse broodsoorten, degen, luxeproducten en snoeperijen. Per les wordt een hartige taart, een zoet gebakje, een lekker koekje en een broodsoort gemaakt.

Wat dacht je van volgende lekkernijen?

  • heerlijke quiches, hartige taarten en diverse pizza’s
  • amarettikoekjes, kokosrotsjes, zandkoekjes, citroenkoekjes,...
  • Brood: volkoren, noten, rozijnen, suikerbrood,...
  • Sandwiches
  • Diverse cakes : cupcakes, marmercake, advocaatcake,...
  • Chocoladetaart, eclairs, Charlottetaart, biscuits,...