Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

handboek bestellentest je kennis

elo

koken 01koken 03koken 05koken 04


« Overzicht Culinair  « Gastronomisch koken

Inhoud

Heb je al de cursus Vitaal en gezond jaar 1 gevolgd? Ben je ook overtuigd dat anders eten kan bijdragen tot een betere levenskwaliteit? In Vitaal en gezond jaar 2 breiden we de gezonde keuken nog verder uit. We maken kennis met nog meer nieuwe en verantwoorde producten die we kunnen toevoegen aan de lijst van aan te raden producten.

In elke les werk je een menu uit die in de dagelijkse keuken goed haalbaar is. Er gaat aandacht naar variatie, seizoen en vervangproducten. We maken brood, gebak, koekjes, soep, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten zodanig dat je na de cursus beschikt over een groot gamma recepten met veel informatie voor welke doelgroep deze bestemd zijn (bv. zonder gluten, zonder lactose, enz.).

Enkele voorbeelden uit het lessenpakket:

  • Gegratineerde aubergineplakjes
  • Lauwe salade men linzen, kerstomaten, zongedroogde tomaten, spinazie en feta
  • Indonesische stoofschotel
  • Bosvruchtentaartje (zonder tarwebloem, met stevia)
  • Kokoskoekjes
  • Vijgennotenbrood