adademic office
Ben je cursist van Leerstad en wens je gratis Office 365 (met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint, Access, Publisher,...) te gebruiken tot op 5 toestellen (Windows en Mac) en op je tablet?

Omdat ons centrum voldoet aan de voorwaarden en deelneemt aan het Academic Office project, kan je onmiddellijk toegang krijgen tot Office 365, inclusief de desktop versie van Office. En dat volledig gratis!

Dit aanbod geldt voor elke ingeschreven cursist van Leerstad, ook van de technische en creatieve afdelingen. Een gelijkaardig pakket in de winkel kost tot € 150 per jaar.

Wat?

microsoft Microsoft breidt zijn gratis Office 365-abonnement voor studenten uit naar meerdere landen. Voorheen was de aanbieding alleen geldig in de Verenigde Staten, maar nu kunnen ook studenten in België en Nederland gebruik maken van het aanbod.

De voorwaarde is wel dat de onderwijsinstelling als een Office 365-licentie heeft aangeschaft voor haar personeel.
De leerlingen/cursisten/studenten (en ook het lesgevend personeel) kunnen dan gratis zelf een versie van Office 365 installeren.

Na inschrijving krijg je toegang tot de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access en Publisher. De software kan op maximaal 5 computers en 5 telefoons of tablets worden geïnstalleerd. Elk account is inclusief Office Online en 1TB opslagruimte op Microsofts clouddienst OneDrive.

Hoe activeren?

Geen gedoe voor de school!
De voucher om dit te activeren kan je afhalen aan één van onze balies te Lokeren, Dendermonde of Hamme, we kunnen deze niet elektronisch doorsturen.
Dankzij Academic Office hoeven wij als Leerstad verder niks zelf te doen. Acadamic Office regelt alles, inclusief communicatie en ondersteuning voor de cursisten en leerkrachten.

Klik hier voor het stappenplan en kom je voucher ophalen aan één van onze balies te Lokeren, Dendermonde of Hamme.
Klik hier voor de rechtstreekse helpdesk.

De activering loopt telkens tot eind september van het volgende schooljaar. Als je dan opnieuw voor dat schooljaar inschrijft, wordt dit aanbod verlengd zonder dat je alles opnieuw hoeft te installeren.