Onze secretariaten

 • Lokeren - 09/348.38.45
  Groendreef 31
 • Dendermonde - 052/25.87.42
  Begijnhoflaan 1
 • Hamme - 052/49.99.72
  Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Iedereen zorgt voor iedereen. Dat wil Studio Brussel eind 2016 opnieuw bewijzen tijdens De Warmste Week. En dat willen we in CVO Leerstad steunen!

Onder het motto “Leerstad toont zijn groot hart” lopen er in de maand december allerlei activiteiten voor Music for life:

 • Wellness for Life – maand december 2016 - klik hier.
 • Wintering in Dendermonde – zaterdag 17 december - klik hier.

Omdat wij in Leerstad echt een groot hart hebben, kozen we niet voor 1 maar voor 3 goede doelen. We stellen ze even aan jullie voor.

Hachiko VZW

hachiko

Oud-cursiste Kathleen Hermans kwam met haar assistentiehond Venus vorig jaar als gastspreker in de klassen Nederlands voor anderstaligen. Hachiko VZW (www.hachiko.org ) is een door de overheid erkende non-profit organisatie die assistentiehonden opleidt voor mensen met een motorische handicap. De cursisten waren zo onder de indruk dat ze elk een brief schreven naar de directie met de vraag om deze VZW te steunen. De directie was erg onder de indruk van hun project en ook bijzonder fier op wat zij ondertussen allemaal al konden neerschrijven. Inderdaad, “Laten we nog meer mensen een beetje gelukkiger maken!”

Ambulance Wens België VZW

ambulance

Deze VZW vervult de laatste wens van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet meer op een gewone manier kunnen vervoerd worden. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt belangrijk maar niet meer mogelijk zijn. Nog één keer de zee zien, een concert bijwonen kan voor deze mensen een wereld van verschil betekenen. Er wordt voor vervoer gezorgd met speciaal voor dit doel ontworpen ambulances en er gaat telkens kundig medisch geschoold personeel mee. Zie ook www.ambulancewens.be

Ook dit doel willen we met een warm hart steunen.

Het laatste goede doel is

VZW De Sperwer

sperwer

De Sperwer vzw richt zich tot volwassenen met een beperking die ondersteuning vragen op vlak van wonen, werken en/of vrije tijd. De kerngedachte van onze samenwerking is de waarderende benadering van ieder uniek persoon. We laten alle mensen en hun ideeën groeien: alle mensen waarmee we samenwerken, hoe klein de unieke relaties ook zijn. Dat zet mensen in beweging. We bundelen alle krachten, en daar werkt CVO Leerstad graag aan mee.
http://sperwer.be/home/

Toon samen met ons je warme hart en doe mee!

musicforlife 2016

De vzw vriendenkring en ons centrum engageren zich om de totale opbrengst en alle extra bijdragen volledig door te storten voor de gekozen doelen van Music for Life.