Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

Wat een record! Jawel, € 8534,69 in de warmste week van Leerstad

Het doek is gevallen over de warmste maand in Leerstad in het kader van Music for life.
Alles begon op 6 december met de Wellnessverzorgingen van onze afdeling Schoonheidsspecialist: er werden handen en voeten gemasseerd, nagels gelakt, tips gegeven voor een hippe make-up.

belsele 01

Het volgende hoogtepunt was Wintering op 17 december in Dendermonde. De broodjes met Breydelham gingen daar letterlijk als zoete broodjes over de toonbank. Op anderhalf uur was alles uitverkocht. Je kon ook genieten van een kopje Turkse thee, een glaasje Russisch fruitsap of hebbedingetjes kopen zoals ovenwanten, theelichthouders in keramiek, zelfgemaakte juweeltjes en prachtige bloemstukjes.

wintering f10

Tot slot volgde er op woensdag 21 december een verkoop van kerstbloemstukjes. De leerkracht maakte samen met haar cursisten van het 1ste jaar Florist allerlei kleurrijke stukjes die ze tijdens de pauze verkochten in de inkomhal van Campus Dendermonde.

 kerst 01kerst 02

Al deze acties leverden het fantastische bedrag op van € 6108 voor Music for Life. We kozen bewust voor 3 goede doelen en schenken 2.036€ aan VZW De Sperwer, Ambulance Wens België en Hachiko. Lees meer over onze goede doelen.

Samen met de soepactie die al € 2426,69 in het laatje bracht voor de Rode Neuzen Dag, breken we alle records: met € 8534,69 werd december 2016 de allerwarmste maand in de geschiedenis van CVO Leerstad.

Dank aan alle cursisten en sympathisanten voor zo veel gulheid: jullie toonden werkelijk een warm hart!
Dank aan alle meewerkende cursisten en personeelsleden: jullie hebben alles uit de kast gehaald om deze activiteiten grandioos te laten slagen!