Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

Winter Moments in Brugge is een jaarlijks event in het prachtige decor van een middeleeuws hospitaal. Het is een beurs van kerstsfeer, decoratie en bloemwerk, waar liefhebbers, scholen en topfloristen tentoonstellen. Het tijdschrift Art Floral heeft vorig jaar foto’s genomen, onder andere ook van het werk van Anne Huttener, en deze nu gepubliceerd.

Anne Huttener, vakdocent bloemschikken in CVO Leerstad en zaakvoerder van Onsateljee, weet ons te boeien met volgend verhaal.

Wij hadden geen budget en zijn bijgevolg aan de slag gegaan met alle materiaal dat we in de natuur vonden. De booggewelven in Oud Sint-Jan hebben ons op het idee gebracht om ook met bogen en ronde vormen te gaan werken.

De bogen op de tafel zijn bekleed met gekamd lisdoddeblad. Lisdodde, ook bruine rietsigaar genoemd, is een plant die groeit aan de oever van een beek. Bladtechniek hebben we ook overal toegepast en Physalis (met de oranje lampionnetjes) kwam in elk werkstuk terug. Je ziet, we hebben ons geamuseerd maar zijn we toch ook heel professioneel uit de hoek gekomen.

tafel 01

tafel 02

CVO Leerstad feliciteert Anne welgemeend met zo’n prachtig creatief werk. Ronduit schitterend en bijzonder inspirerend!

Ben je geïnteresseerd in een cursus Florist?

We starten met nieuwe cursussen in september 2017.
Opnieuw inschrijven kan ook elektronisch via Online inschrijven.
Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Florist-Bloemsierkunst.