Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Geniet je van tuinen kijken of wil je ideetjes opdoen om in de eigen tuin toe te passen? Ontdek hoe je creatief met verschillende tuintrends kan omgaan en ga op tuinbezoek bij de deelnemers aan Open tuinen. Dit jaar schenken ze extra aandacht aan het thema ‘Feest in de tuin'.

201 tuineigenaars zetten hun tuinpoort voor je open

Van april tot oktober kan je Open tuinen bezoeken. Tuinliefhebbers kunnen terecht in de meest bijzondere tuinen in Vlaanderen en het grensgebied met Nederland. Dit jaar zetten 201 tuineigenaars hun poorten open. Het Open tuinenweekend, dat het laatste weekend van juni plaatsvindt, vormt het hoogtepunt. Naast dit weekend zijn er nog tientallen bijkomende openingsdagen. Lees meer.

Ook de cursisten Florist werken mee

Het thema ‘Feest in de tuin’ is een prachtige uitdaging voor onze afdeling Florist. Ook onze cursisten houden van feestelijk gedekte tafels en feestelijk aangeklede hoekjes. Samen met hun vakleerkrachten tonen zij graag hun creativiteit in het weekend van 24 en 25 juni van 10.00 tot 18.00 uur in de open tuin van charme Bed & Breakfast Cosy Cottage, Eegene 38 in Oudegem. Katty en Philippe verwelkomen iedere tuinliefhebber met open armen. Zie ook www.cosycottage.be/nl/home.

cottage

Ben je geïnteresseerd in een cursus Florist?

Ons aanbod voor volgend jaar komt online op onze website tegen begin juni 2017. Opnieuw inschrijven kan aan één van onze balies maar ook elektronisch via Online inschrijven.

Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Florist.