Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

Als afsluiter van hun cursus dit jaar hebben de cursisten van interieurelementen en interieurprojecten een bezoek gebracht aan Interieur Haemelinck te Lokeren.

 tim 01


Interieur Haemelinck is een jong en dynamisch familiebedrijf dat reeds 25 jaar een gevestigde waarde is in de wereld van interieurinrichting in het Waasland, omvattende naast keukenrealisaties tevens de inrichting van badkamers, slaapkamers, dressings of volledige praktijkruimtes. In deze kan de zaakvoerder bogen op een ruime ervaring van meer dan 30 jaar.

Ook de tweede generatie heeft zich reeds aangediend waarbij zoon Tim, als afgestudeerd interieurvormgever, er zorg voor zal dragen dat ook de nieuwste trends en modernste toepassingen op passende wijze in de realisaties worden geïntegreerd.
www.uwdroomkeuken.be


Tijdens hun uitstap konden de cursisten de productie volgen van plaatmateriaal tot kast. De platen werden aangebracht door een platenmagazijn naar de opdeelzaag, waarna ze de werking en bewerkingen van de cnc konden bekijken. Het afkanten van de randen van de onderdelen deden ze met de kantenlijmer waarna de kast in de corpuspers kon worden verlijmd. De meer industriële werking van deze machines gaf hen een totaal andere kijk op het vervaardigen van meubels.

Het uiteindelijke resultaat van dit bezoek zie je op de foto’s.

tim 02tim.03

Met dank aan onze vakleerkracht Houtbewerking, Tim Haemelinck voor alle vakkundige begeleiding op de werkvloer in en buiten het klaslokaal.

Ben je geïnteresseerd in een cursus Meubelmaker

Ons aanbod voor september 2017 staat online. Inschrijven kan aan één van onze balies maar ook elektronisch via Online inschrijven.
Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Meubelmaker.