Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

De cursisten van het eerste jaar Lekker koken werden voor hun laatste les nog eens uitgedaagd. Onder leiding van de sympathieke chef Danny Vanhemelrijck van Brasserie Litus in Dendermonde en vakleerkracht Robin Cassaer mochten de cursisten een kijkje nemen achter de schermen van deze gezellige brasserie.

litus 05

Verschillende kook- en baktechnieken werden uitvoerig door de chef uitgelegd en gedemonstreerd, zoals het maken van een crumble met olijven, grillen van vis, bakken van tuile beslag, kloppen van een sabayon, werken met een 'thermomix', afwerken van de borden, ...

litus 007

litus 03litus 04

De cursisten mochten ook zelf de handen uit de mouwen steken; dat was zweten in die warme keuken. Daarna volop genieten en​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ zelfs een afwasje was niets te veel voor onze cursist, Gunther Van Nuffel.

litus 02

We laten je meegenieten van enkele sfeerbeelden. Krijg je ook al zin om een cursus Lekker koken in CVO Leerstad te volgen? Iedereen van harte welkom!

litus 06

litus 07

Met onze welgemeende dank aan vakleerkracht Robin Cassaer en chef Danny voor zijn gastvrijheid en enthousiaste begeleiding in zijn eethuis aan de Dender.

Ben je geïnteresseerd in een cursus Gastronomisch koken?

Ons aanbod voor september 2017 staat online. Opnieuw inschrijven kan vanaf 6 juni, ook elektronisch via Online inschrijven.
Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Gastronomisch koken.