Onze secretariaten

 • Lokeren - 09/348.38.45
  Groendreef 31
 • Dendermonde - 052/25.87.42
  Begijnhoflaan 1
 • Hamme - 052/49.99.72
  Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

Toen de oproep voor de eigen wellnessdag in CVO Leerstad op onze website verscheen, stond de telefoon niet meer stil. Op korte tijd waren alle plaatsen ingevuld en kon het aftellen naar een dag vol ontspanning beginnen. Want zalige ontspanning konden onze schoonheidsspecialisten in opleiding zeker garanderen met een 100-tal verzorgingen voor gelaat, lichaam, handen en voeten. Geïnteresseerden konden inschrijven voor een aparte verzorging of voor een hele dag, met tussendoor een hapje en een drankje.

wellnessdag 01

wellnessdag 02wellnessdag 03

wellnessdag 04

Ongeveer gelijktijdig verzorgden onze cursisten ook een zalige wellnessweek in AZ Lokeren en AZ Sint-Blasius Dendermonde. De dag van de verpleging begin mei was al even voorbij maar dat weerhield onze afdelingen Schoonheidsspecialist en Kapper er niet van om de verpleegkundigen in beide ziekenhuizen een week lang te verwennen. Vooraf konden ze inschrijven voor een verwenmoment naar keuze: een gelaatsverzorging, pedicure, manicure en zelfs een workshop met make-up tips, epileren en handen masseren tot opsteekkapsels.

De afdeling kreeg een mooi compliment met de vraag of ze volgend jaar zeker willen terugkomen.
Natuurlijk willen ze dat, met veel plezier zelfs!

lokeren verwen 00

lokeren verwen 01lokeren verwen 02

lokeren verwen 03lokeren verwen 04

dendermonde verwen 00

dendermonde verwen 01dendermonde verwen 02

dendermonde verwen 03dendermonde verwen 04

dendermonde verwen 05dendermonde verwen 06

dendermonde verwen 07

 

Doelgericht plaatsen we onze cursisten in de praktijk

Met professionele praktijkoefeningen zoals deze kunnen we onze cursisten vakkundig voorbereiden op de realistische werking binnen een schoonheidssalon. Meteen was het ook een mooie afsluiter van een boeiend schooljaar voor cursisten en klanten. Straks zullen alle afgestudeerde schoonheidsspecialistes hun eigen weg gaan. We wensen hen welgemeend een succesvolle carrière en mooie toekomst toe!

Met dank aan alle collega’s van de afdeling Schoonheidsspecialiste in Lokeren en Dendermonde. Dankzij jullie enorme inzet, vakkundigheid en gedrevenheid bereikt ons opleiding een topniveau.

Ben je geïnteresseerd in een cursus Schoonheidsspecialist of Kapper?

Ons aanbod voor september 2017staat online. Opnieuw inschrijven kan aan één van onze balies maar ook elektronisch via Online inschrijven.

 • Klik hier voor meer informatie over onze opleiding Schoonheidsspecialist.
 • Klik hier voor meer informatie over onze opleiding Kapper.