Onze secretariaten

 • Lokeren - 09/348.38.45
  Groendreef 31
 • Dendermonde - 052/25.87.42
  Begijnhoflaan 1
 • Hamme - 052/49.99.72
  Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

banner openlucht webpagina

Op donderdag 7 september organiseert CVO Leerstad workshops, demo's en proeflessen in open lucht in de gezellige zomertuin van Café Jardin, Kerkstraat 24 in Dendermonde. In dit aangenaam groen kader staan onze leerkrachten klaar om je te laten proeven van het gevarieerd cursusaanbod.

Kom ontdekken wat we te bieden hebben!

Workshops

 • Proef de passie van wijn - 17.00 tot 18.00 uur (workshop 1)
  Hoe proef je wijnen op een professionele manier? Welke verschillen komen daarbij naar boven en waar komen die vandaan? Onze docent verklapt de geheimen in een proefles. Je hoeft geen enkele voorkennis te hebben. Ook voor het materiaal wordt gezorgd.

 • Blitse nagels - 16.30 tot 17.15 uur (workshop 2)
  Nagels vijlen en lakken op een niet alledaagse manier, zo zet je je handen in de kijker. In deze workshop leer je hoe je professioneel nagels kan lakken. Kies je voor rood, oranje of fluoroos? Alles is mogelijk!

 • Stralend voor de dag - 17.15 tot 18.00 uur (workshop 3)
  Verras je familie en vrienden met een frisse uitstraling! In deze workshop leer je een mini-gelaatsverzorging en verschillende make-uptips om nog beter voor de dag te komen.

 • Weg met vermoeide benen en voeten - 18.00 tot 19.00 uur (workshop 4)
  Heb je last van je vermoeide voeten en benen? Masseer je graag anderen maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen en kan je wel wat hulp gebruiken? Schrijf je dan nu in. We werken op elkaar waardoor je anderen leert masseren. Maar geen paniek, ook jij komt aan de beurt voor een deugddoende massage.

 • Zalige handmassage - 19.00 tot 19.45 uur (workshop 5)
  Een relaxerende massage van je handen doet wonderen. Het geeft je weer energie om alles met beide handen aan te grijpen. In deze workshop ga je zelf aan de slag en krijg je de eerste tips en trics van handmassage.

Opgelet: Wie wil deelnemen aan een workshop moet vooraf inschrijven via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. want de plaatsen zijn beperkt.