Onze secretariaten

 • Lokeren - 09/348.38.45
  Groendreef 31
 • Dendermonde - 052/25.87.42
  Begijnhoflaan 1
 • Hamme - 052/49.99.72
  Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

Iedereen zorgt voor iedereen. Dat wil Studio Brussel eind 2017 opnieuw bewijzen tijdens De Warmste Week. En dat willen we in CVO Leerstad steunen!
Onder het motto “Leerstad toont zijn groot hart” lopen er in de maanden november en december allerlei activiteiten voor Music for life:

 • Hair- en wellnessverzorgingen
  in de week van 4 tot 8 december in Lokeren en Dendermonde - klik hier.
 • Herfststukjes te koop
  op 22 en 23 november in Dendermonde – klik hier.
 • Soepactie tijdens de pauze
  op maandag 20 en dinsdag 28 november in Wetteren – van maandag 27 november tot en met donderdag 30 november in Lokeren, Hamme en Dendermonde - klik hier
 • Kies je lied en steun Music for life
  van maandag 27 november tot en met donderdag 30 november in Lokeren - klik hier
 • Leerstad nodigt uit in spiegelpaleis
  op maandag 27 november te Dendermonde – klik hier

Omdat wij in Leerstad echt een groot hart hebben, kozen we niet voor 1 maar voor 3 goede doelen. We stellen ze even aan jullie voor.

Ambulance Wens België VZW

ambulance

Deze VZW vervult de laatste wens van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet meer op een gewone manier kunnen vervoerd worden. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt belangrijk maar niet meer mogelijk zijn. Nog één keer de zee zien, een concert bijwonen kan voor deze mensen een wereld van verschil betekenen. Er wordt voor vervoer gezorgd met speciaal voor dit doel ontworpen ambulances en er gaat telkens kundig medisch geschoold personeel mee. Zie ook www.ambulancewens.be

Ook dit doel willen we met een warm hart steunen. 

VZW Zorgmassage

vzw zorgmassage

VZW Zorgmassage biedt mensen met kanker ontspanningsmassages om hun levenskwaliteit te verhogen. Deze VZW organiseert opleidingen en vrijwilligerswerk in de zorgsector. Hun missie is om mensen met kanker in Vlaanderen te laten kennismaken met de voordelen van deze comfortzorg. In 2018 wil VZW Zorgmassage workshops organiseren voor mantelzorgers van mensen met kanker. Ze leren hoe ze eenvoudige massagetechnieken kunnen toepassen. Door massage kunnen ze actief bijdragen aan de zorg. Voor dit project kunnen we jullie hulp gebruiken. Bron: flyer VZW Zorgmassage
Lees meer op www.zorgmassage.be

VZW Bijs

bijs 
Momenteel telt Vlaanderen veel voorzieningen voor mensen met een beperking maar er zijn hiervoor helaas ook ellenlange wachtlijsten. Daarom hebben de ouders van 9 kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking zich verenigd met als doel om zelf (letterlijk) een nieuw huis te bouwen: het bijs-huis in Sint-Niklaas.
De mensen van Bijs “willen een nieuwe thuis te creëren voor hun kinderen en zo hun toekomst te verzekeren. Ze willen een warme thuis met de nodige professionele zorg. Zij willen een familiale sfeer in een open huis, waar ouders altijd welkom zijn en mee instaan voor de dagelijkse werking.
Bijs symboliseert de gezonde wisselwerking en interactie tussen de huidige thuissituatie en de nieuwe leefsituatie.” Bron: www.bijs.be
Je kan de bouw van het bijs-huis en enkele sfeerbeelden van de nieuwe thuis voor deze kinderen terugvinden op de website www.bijs.be. Ook vanuit CVO Leerstad dragen we graag een steentje bij.

musicforlife 2016

De vzw vriendenkring en ons centrum engageren zich om de totale opbrengst en alle extra bijdragen volledig door te storten voor de gekozen doelen van Music for Life.