Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

Wat op 27 november begon als een bescheiden gebeuren op een druilerige maandagochtend eindigde in een spetterend avondspektakel. ’s Morgens probeerden onze collega’s Gastronomisch koken en Turks letterlijk de voorbijgangers warm te maken met lekkere soep en Turkse thee. De afdeling Schoonheidsspecialist stond paraat klaar voor een deugddoende voet-, been-, hand- of nekmassage terwijl de meer technisch aangelegde medemens zich kon verdiepen in de mysteries van 3D-printing.

spiegeltent 03spiegeltent 05

En ’s avonds werd het prachtige decor van de Spiegeltent op de Grote Markt te Dendermonde heel even omgetoverd in een internationaal talenpaleis.

spiegeltent 04spiegeltent 06

De cursisten van de taalcursussen Frans, Engels, Spaans, Italiaans en Russisch werkten eerst hun tongen los tijdens de praattafels. Daarna smeerden ze hun kelen en zongen uit volle borst mee op de tonen van populaire liedjes. De voor de gelegenheid gecreëerde "Leerstadband" zette het café chantant in met de Yellow Submarine. De toon was meteen gezet. Daarna volgden meezingers als Lasciatemi Cantar, Hijo de La Luna en het onvergetelijke Pour un Flirt. Het passeerde allemaal de revue: van een Russisch kozakkenlied tot een Italiaanse polonaise. Aan ambiance ontbrak het zeker niet. De zeer geslaagde muzikale avond werd afgesloten met een tijdloze medley.

fotos bekijken

 

 

Met dank aan de cursisten van het 1ste jaar Digitale fotografie o.l.v. Bart Vandermeersch en aan Gert De Baere voor de mooie foto's. 

Oprechte dank aan de Leerstadband: Maarten Lootens, Soetkin Collier, Karolien Voets en Ingeborg Vandenbunder, alle taalleerkrachten, de aanwezige cursisten, Sabine Verley en haar cursisten Koken, Bart Vandermeersch en het 1ste jaar Digitale fotografie en alle helpende handen.

Een dikke pluim voor de organisatoren, Tom Baetens en Els De Backer, beide adjunct-directeur in CVO Leerstad.

De opbrengst van deze activiteit gaat naar onze drie doelen voor Music for life 2017: