Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

Met de huidige winterse temperaturen vertrokken onze cursisten op 28 november al vroeg richting Wilrijk voor een bezoek aan het bedrijf Almasol.

Het bedrijf, ook wel gekend als Corrective Cosmetics, is een verdeler van een groot assortiment aan producten voor huidverzorging, make-up, pedicure en praktijkbenodigdheden. Door een goede samenwerking doorheen het schooljaar is deze uitstap een jaarlijkse gewoonte geworden maar daarom zeker niet minder interessant.

almasol 01almasol 02

Onze cursisten getuigen:

Vandaag kregen we een leerrijke uiteenzetting bij Corrective Cosmetics Almasol. De zaakvoerder Eddy Bex toonde ons hoe je de kostprijs berekent van een schoonheidsbehandeling in je salon. Hierbij is timemanagement een cruciale factor in het rendabel maken van je zaak. Iedereen trok grote ogen hoe een kleine prijsverhoging van slechts 5€ op een pedicure of gelaatsverzorging een serieus verschil kan maken aan inkomsten en dus de rendabiliteit. Vakkennis en vertrouwen zorgen voor terugkerende klanten en de productverkoop is de kers op de taart voor je opbrengsten. Je ziet, we hebben heel wat opgestoken vandaag! (Leen)

Heel nuttig om ook de financiële aspecten van ons toekomstig beroep te benaderen binnen deze opleiding. De winstberekeningen van de verschillende activiteiten rond gelaatverzorging, lichaamsverzorging, pedicure en ontharing werden met concrete voorbeelden uitgewerkt, uitgelegd en met elkaar vergeleken. We kregen een duidelijke en nuttige inleiding om ons businessplan te helpen uitwerken. Ook de gekregen verkooptips zijn mooi meegenomen! (Stéphanie)

Almasol gaf een heel interessante workshop over hoe je je bedrijf rendabel kan maken. Ik ben blij dat ik ben mee geweest. Diegene die de uitleg gaf, heeft heel veel ervaring en dit vind ik een grote meerwaarde. (Ellen)

almasol 03almasol 04

Met heel veel dank aan alle vakleerkrachten Schoonheidsspecialiste in Lokeren en Dendermonde. De combinatie van jullie professionele begeleiding, eindeloze inzet en uitgebreide expertise met leerrijke uitstappen naar bedrijven en vakbeurzen maken onze opleiding op en top kwaliteitsvol. Leren doe je niet enkel in de klas, maar zeker op de werkvloer!

Ben je geïnteresseerd in een cursus binnen de opleiding Schoonheidsspecialist?

Ons aanbod staat online.
Opnieuw inschrijven kan ook elektronisch via online inschrijven.
Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Schoonheidsspecialist.