Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

Woensdag 29 november en vrijdag 1 december hebben de cursisten zorgmassage van CVO Leerstad Lokeren een vlindermassage gegeven aan kankerpatiënten.

zorgm 01

zorgm 03zorgm 04

zorgm 02

Vakleerkracht An Commere Als is altijd opnieuw ontroerd over hoe mooi en hoe puur deze beleving kan zijn: "De energie in de klas die telkens weer transformeert in een zalig plekje om even alle zorgen te kunnen vergeten. Vol liefde, vol zachtheid in een oase van rust. Wat ben ik ontzettend dankbaar en zo fier op al mijn studenten. Bedankt lieve mensen, jullie hebben weer veel mensen eventjes gelukkig gemaakt."

Vooraleer de cursisten met de massage starten, hebben ze eerst een kort gesprek met de zorgklant, om zo correct de massage toe te kunnen passen. Belangrijke vragen zijn o.m. waar wil de klant liever niet aangeraakt worden, of zijn er bijwerkingen waar ze rekening dienen mee te houden?

Na de massage kunnen de klanten in het gastenboek een berichtje achterlaten. Bij het afronden is er heel veel geknuffeld geweest. Zo heerlijk om zoveel warmte onder de mensen te mogen voelen.

zorgm 05zorgm 06

Met welgemeende dank voor de mooie samenwerking met An Commère en VZW Zorgmassage.

Ben je geïnteresseerd in een cursus een cursus Zorgmassage en/of Schoonheidsspecialist?

Ons aanbod staat online.
Opnieuw inschrijven kan ook elektronisch via online inschrijven.
Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Zorgmassage en/of Schoonheidsspecialist.

Voor verdere vragen over Zorgmassage kan je rechtstreeks mailen met de vakleerkracht Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.