Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

Elk jaar rond deze periode hunkeren onze cursisten naar de soepactie. Reikhalzend kijken ze uit naar die week, nieuwsgierig welke soep het zal zijn. En het mag gezegd zijn, ook dit jaar waren de soepen overheerlijk: knolseldersoep met een vleugje kerrie om er maar eentje te noemen.

soep 00soep 01

soep 02soep 03

Hebben jullie al eens een ketel met 50 litersoep gezien? Zo zijn er verschillende gemaakt en tot de laatste druppel geconsumeerd. Meer dan 1 000 soepbekers, meer dan 70 potten van 1L om maar te zwijgen van de ontelbare stukjes brood. Geduldig wachtten onze cursisten in de rij, hun 2€ in de hand en hopend op een beker dampende soep. In Lokeren werd het wachten dubbel en dik beloond want tijdens de soepverkoop weerklonken de gekozen favoriete liedjes door de geluidsboxen, een nieuw succesvol initiatief voor Music for life.

Een welgemeende dank aan alle leerkrachten en cursisten van de afdeling Gastronomisch koken voor de tientallen liters soep, aan de vele helpende handen bij het uitschenken en aan onze cursisten voor hun gulle bijdrage. Jullie hebben een warm hart en dit stemt ons superblij. 

Met ook veel dank aan de cursisten Digitale fotografie en hun vakleerkrachten Pieter-Jan Peeters en Tine Aerts voor de vele mooie foto’s.

 fotos bekijken

  

De opbrengst van deze activiteit gaat naar onze drie doelen voor Music for life 2017: