Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

Ook dit jaar hebben alle cursisten Schoonheidsspecialist en Kapper de handen uit de mouwen gestoken voor de warmste week van Music For Life. Onder begeleiding van hun dynamische vakleerkrachten hebben ze een marathon aan beauty- en wellnessbehandelingen verzorgd, gaande van een verkwikkende pedicure, een ontspannende gelaatsverzorging tot een relaxerende voetreflexmassage. In Dendermonde zorgden ze meteen ook voor een trendy kapsel of andere haarkleur. Speciale dank gaat ook naar de cursisten Zorgmassage die zelfs twee weken voor een oase aan rust en ontspanning hebben gezorgd.

wellwell 02

well 007

well 04well 05

Als afsluiter zorgde de afdeling voor een speciale sessie “Me Time” met 2 uur vol ontspanning. Eerst werden de dames verwelkomd met een glaasje bubbels, ook een stukje zoetigheid werd hen aangeboden. Aansluitend konden ze genieten van een manicure, een stoelmassage van de bovenrug, nek en schouder en een maquillage van het gezicht, dit alles in een gezellig en sfeervol kader.

me 01me 02

meme

me 03me 04

De reacties van de deelnemers waren bijzonder lovend, en zo hebben we het natuurlijk ook graag.

Vanuit CVO Leerstad willen we dan ook Iedere cursist en leerkracht welgemeend danken voor deze succesvolle aanpak en zoveel onbaatzuchtige inzet. Dit is een schitterend initiatief waarop iedereen heel fier mag zijn!  

De opbrengst van deze activiteit gaat naar onze drie doelen voor Music for life 2017: