Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

Inneke De Rooy, vakleerkracht Nederlands voor anderstaligen (NT2), vertelt met een grote glimlach:

Wij hadden er lang naar uitgekeken en eindelijk was het zover. Onder het motto ‘lachen is gezond’ trokken we naar cultureel centrum De Belgica voor de voorstelling van Lachland. De zaal zat helemaal vol en de sfeer was geweldig.

lach 01

Giechelen, schaterlachen, glimlachen... ja, lachen kan je op veel manieren maar wij hebben vooral VEEL gelachen.

We kregen een mix van grappige sketches, stand-upcomedy en liedjes in eenvoudig Nederlands te zien en te horen. De reacties van onze cursisten waren heel positief. Het is een mooi initiatief om onze anderstaligen naar de cultuurhuizen te lokken. Hopelijk hebben ze de smaak te pakken.

lach 02lach 03

Hartelijk dank aan Els Vertongen, Peter Schoenaerts, Latif Ait, Lennaert Maes en aan het Huis van het Nederlands voor de organisatie!

Ook hartelijk dank aan onze cursisten NT2 voor hun enthousiasme en hun inzet om onze taal te leren. We weten dat het niet gemakkelijk is maar toch doen we het niet expres.

Vanuit CVO Leerstad willen we ook al onze vakleerkrachten NT2 bijzonder hartelijk danken voor hun blijvende inzet, hun dynamische aanpak en hun nooit aflatend geduld om onze taal aan te leren aan zo veel cursisten van eindeloos veel nationaliteiten. Jullie doen dit schitterend en dit verdient een extra schouderklopje van ons! 

Ben je geïnteresseerd in een cursus Nederlands?

We starten met nieuwe cursussen in februari 2018.
Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Nederlands.