Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/72.72.25
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

eloprivacy policy

Inschrijven op nieuwsbrief

Volwassen(er) worden is zelf meer verantwoordelijkheden krijgen en vaker zelf keuzes moeten maken. In onze maatschappij worden daarbij steeds meer eisen gesteld. De kranten staan er vol van: prestatiedruk, consumptiedruk, relatiedruk, … die leiden tot stress, burn-out, enz. Hoe kan je je wapenen tegen de druk? Hoe maak je de juiste keuzes in levensstijl? Hoe zorg je voor ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’? Welke activiteiten kunnen je welbevinden verhogen?

Om hun laatstejaars kennis te laten maken met een aantal activiteiten die de geestelijke gezondheid bevorderen, organiseerde het Oscar Romerocollege een Body-Mind-Souldag waaraan ook de afdeling Schoonheidsspecialist van CVO Leerstad mocht deelnemen.

Naast de workshops yoga, karate, Djembé, gezond eten, meditatie, Japanse cultuur, ... konden de leerlingen ook kiezen voor een sessie gelaatsverzorging of make-up, Met een stralend uiterlijk  voel je je meteen al beter in je vel, was het motto van onze enthousiaste vakleerkrachten Sally en Sylvie.

or 05

or 06or.07

Nogmaals onze dank aan de coördinatrice van dit hele gebeuren om ook CVO Leerstad mee te betrekken in dit boeiende project en leerrijke dag. 

Ben je geïnteresseerd in een cursus binnen de opleiding Schoonheidsspecialist?

Ons aanbod staat online.
Opnieuw inschrijven kan ook elektronisch via online inschrijven.
Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Schoonheidsspecialist.