Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/49.99.72
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

elo

Inschrijven op nieuwsbrief

Voor het tweede schooljaar op rij kwam Griet Van Bogaert een leerrijke kleurdemonstratie geven aan de cursisten Make-up. Zelf is Griet een leergierige cursist die levenslang leren in CVO Leerstad ter harte blijft nemen. Ze volgde de opleiding Schoonheidsspecialiste en startte ondertussen haar eigen zaak Puur G op in Lokeren. Ze kwam dan ook graag de theorie achter het kleurpallet in onze klassen uit de doeken doen.

kleurs 01kleurs 02

Stapsgewijs legde Griet het verschil uit tussen de verschillende seizoenen met hun duidelijk kleurenpalet. Griet nam de tijd om met behulp van analysedoeken hun seizoenstype te bepalen. Ben je een zomertype, dan kan je gaan voor koele, gedempte en lichte kleuren. Bij een wintertype zien we ook koele kleuren als aanrader, maar donkerder en helderder.

kleurs 03kleurs 04

Voor onze cursisten was het ook heel belangrijk dit te vertalen in het gebruik van make-up. Bij een herfsttype kiezen we voor rijke, warme tinten zoals koper, goud en brons aan de ogen. Een lentetype heeft meer keuze in alle kleuren die je doen denken aan een mooie lentedag met een tintje goud erbij.

kleurs 05

kleurs 06

De vakleerkrachten Pascalle en Sylvie willen Griet Van Bogaert nogmaals bedanken voor haar bereidwilligheid en inspirerend enthousiasme. Vanuit CVO Leerstad zijn we bijzonder trots op wat Griet allemaal met haar opgedane kennis doet. Wie meer wil weten over een persoonlijk kleur- en stijladvies, is altijd welkom bij “Puur G” te Lokeren - www.puurg.be.

Ben je geïnteresseerd in een cursus binnen de opleiding Schoonheidsspecialist of Kapper?

Ons aanbod voor 2018-2019 komt online tegen eind mei.
Opnieuw inschrijven kan vanaf maandag 4 juni, ook elektronisch via online inschrijven.
Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Schoonheidsspecialist.
Voor Kapper – klik hier.