Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/72.72.25
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

eloprivacy policy

Inschrijven op nieuwsbrief

Alle klassieke Engelse ingrediënten waren aanwezig om van de jaarlijkse mini-trip van de afdeling Engels een groot succes te maken. Enkel het typisch lokale weer liet het dat weekend van 20 tot en met 22 april 2018 afweten: geen spatje regen maar drie dagen stralende zon!

reis engeland 03

Architectuur stond centraal vrijdagvoormiddag. De deelnemers konden kiezen voor een bezoek aan National Trust Standen of Red House Bexleyheath. Beide vertegenwoordigers van de Arts & Crafts beweging waren omgeven door een prachtige tuin.
Geschiedenis speelde dan weer de hoofdrol in de namiddag. Op het programma stond een bezoek aan Hever Castle & Gardens, het kasteel waar Anne Boleyn 500 jaar geleden een deel van haar jeugd doorbracht.

reis engeland 02

Na een stevig Engels ontbijt zaterdag wachtte Brighton, één van de bekendste en grootste badplaatsen van Engeland. De zon lokte sommigen naar het strand en de pier, anderen verkozen de architectuur van de oude Victoriaanse gebouwen of het opvallende Royal Pavilion.

reis engeland 01
In Rye werd zondag de reis afgesloten. Het was heerlijk verdwalen in de pittoreske straatjes van het voormalig vissers- en smokkelaarsdorp.

Hartelijk dank aan alle vakleerkrachten Engels van CVO Leerstad, jullie zorgden opnieuw voor een schitterend programma en piekfijne organisatie! We all enjoyed a fantastic trip!

Ben je geïnteresseerd in ons talenaanbod?

We starten met nieuwe cursussen in september 2018. Ons aanbod komt online tegen eind mei. Inschrijven kan vanaf 4 juni aan één van onze balies maar ook elektronisch via online inschrijven.

Klik hier voor meer informatie over onze taalcursussen.