Onze secretariaten

 • Lokeren - 09/348.38.45
  Groendreef 31
 • Dendermonde - 052/25.87.42
  Begijnhoflaan 1
 • Hamme - 052/72.72.25
  Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

eloprivacy policy

Inschrijven op nieuwsbrief

Zoals hij elk jaar belooft, was ook dit jaar Michael, meester in de kindergrime van MikimFX Art Studio, op post voor een workshop Kindergrime in CVO Leerstad.
Eerst heeft hij een demonstratie gegeven voor onze eigen cursisten van de module make-up, en daarna kon iedereen aan de slag. 

kinder 03kinder 04

kinder 01kinder 02

Dit gaf natuurlijk zin in meer en dus trokken de cursisten naar de basisschool Staakte te Lokeren. Een piraat, Mega Mindy, Minnie Mousse, Spiderman, … één voor één werden de kindjes omgetoverd tot echte superhelden.

kinder 00

kinder 09

kinder 05

kinder 08

Bovendien kregen cursisten (en ook externen!) de kans om afgelopen zaterdag 5 mei een workshop van een volledige dag te volgen. De deelnemers konden alle technieken aanleren en meteen ook zelf uitproberen. Zo was er de bloem-, pluim- of boltechniek, en heel interessant ook de spons- en lijntechniek. Je hoeft niet altijd zo tekenvaardig te zijn, met een beetje creativiteit kom je dikwijls al tot verrassende resultaten.

Bedankt,  Michael, om ons opnieuw zoveel bij te leren en absoluut tot volgend jaar!

Ben je geïnteresseerd in een cursus binnen de opleiding Schoonheidsspecialist of Kapper?

Ons aanbod voor 2018-2019 staat online. Inschrijven kan aan één van onze balies maar ook elektronisch via online inschrijven.

 • Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Schoonheidsspecialist.
 • Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Kapper