Onze secretariaten

 • Lokeren - 09/348.38.45
  Groendreef 31
 • Dendermonde - 052/25.87.42
  Begijnhoflaan 1
 • Hamme - 052/72.72.25
  Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

eloprivacy policy

Inschrijven op nieuwsbrief

Begin mei waren onze cursisten Schoonheidsspecialist een week te gast in AZ Sint-Blasius te Dendermonde. Alle personeelsleden konden zich vooraf inschrijven voor een verkwikkende voet- of gelaatbehandeling, een relaxerende lichaamsmassage of leuke haarverzorging. Niets was hen teveel om iedereen te verwennen.

az 01az 02

az 08

Helemaal nog in de sfeer werden onze cursisten niet veel later verwacht in AZ Lokeren. Ook daar werden verschillende behandelingen aan het volledig personeelsteam aangeboden. Hier zijn we intussen al voor de 7e keer te gast en de opkomst is altijd zeer succesvol en talrijk.

az 03az 04

az 05

az 06

And last but not least
Als afsluiter van alle wellnessverzorgingen stelden we onze eigen salons in CVO Leerstad op dinsdag 29 mei open voor vele klanten.

De leerkrachten vertellen:

Een dag als deze mag niet ontbreken in de eindfase van de dagopleiding schoonheidsspecialist. Alle cursisten hebben dan de opdracht om gedurende een volledige dag hun eigen klanten te begeleiden, te beginnen met het maken van afspraken in de agenda. De klemtoon ligt op het vriendelijk onthaal en het verzorgen van professionele behandelingen zoals die ook in een echt schoonheidssalon gebeuren.
En onze cursisten? Die doen dat schitterend, we zijn echt heel fier op hen!

Met onze welgemeende dank aan alle enthousiaste vakleerkrachten Schoonheidsspecialist. Dankzij jullie gedreven inzet en vakkundige begeleiding slagen we erin om onze cursisten klaar te stomen voor een succesvolle start van een professionele carrière! De enorme praktijkervaring wordt erg geapprecieerd als een absolute meerwaarde in deze opleiding. 
Jullie team verdient hiervoor een dikke pluim!

Onze dank ook aan AZ Sint-Blasius en AZ Lokeren voor het jaarlijkse vertrouwen en de aangename verwelkoming die we steeds mogen ervaren. We blijven graag inzetten op deze waardevolle win-win samenwerking.

Ben je geïnteresseerd in een cursus binnen de opleiding Schoonheidsspecialist of Kapper?

Ons aanbod voor 2018-2019 staat online. Inschrijven kan aan één van onze balies maar ook elektronisch via online inschrijven.

 • Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Schoonheidsspecialist.
 • Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Kapper