Onze secretariaten

 • Lokeren - 09/348.38.45
  Groendreef 31
 • Dendermonde - 052/25.87.42
  Begijnhoflaan 1
 • Hamme - 052/72.72.25
  Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

eloprivacy policy

Inschrijven op nieuwsbrief

Het AZ Lokeren neemt niet deel aan de Dag van de verpleging. Het ziekenhuis biedt de medewerkers jaarlijks een volledige verwenweek aan met een keuze uit verschillende workshops, zoals een lichaamsmassage, een voetverzorging, make-upadvies en zoveel meer. Op deze manier worden alle personeelsleden bedankt voor hun inzet en enthousiasme gedurende een heel werkjaar.

verwenweek 01verwenweek 02

Ook dit jaar was de verwenweek van 11 tot 15 mei opnieuw een mooi succes. Naar goede gewoonte werkte het AZ Lokeren samen met CVO Leerstad Volwassenenonderwijs. Cursisten en docenten van de afdeling Schoonheidsspecialist kwamen gedurende vijf dagen elke namiddag en avond langs om de medewerkers gratis te verwennen. De reacties waren zoals steeds lovend: “We zijn elk jaar meer dan in de wolken met wat jullie aanbieden tijdens de verwenweek, de medewerkers genieten er uitermate intens van!”

verwenweek 03

Een welgemeende bedanking aan alle vakleerkrachten en cursisten, vanwege de directie van AZ Lokeren.
Ook CVO Leerstad is zeer blij met deze blijvende, heel leerrijke samenwerking met plaatselijke partners zoals AZ Lokeren en AZ Sint-Blasius Dendermonde.  Onze dankbaarheid is dus zeker wederkerig. Deze stages in de praktijk bieden immers een onschatbare meerwaarde aan de professionele opleiding Schoonheidsspecialist.

Ben je geïnteresseerd in een cursus binnen de opleiding Schoonheidsspecialist of Kapper?

Ons aanbod voor 2018-2019 staat online. Inschrijven kan aan één van onze balies maar ook elektronisch via online inschrijven.

 • Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Schoonheidsspecialist.
 • Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Kapper