Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/72.72.25
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

eloprivacy policy

Inschrijven op nieuwsbrief

Een leerrijk schooljaar verdient een feestelijk einde, dachten onze cursisten Gastronomisch koken in Hamme! En feesten hebben ze gedaan.

hamme g 01

hamme g 02hamme g 03

hamme g 04hamme g 05

We sneukelden met stijl in het prachtige Gent en ontdekten er haar streekgebonden specialiteiten, gezellige eethuizen en vrolijke caféetjes. Ook onze honger naar culturele weetjes werd er gestild.

hamme sn 01hamme sn 02

hamme sn 03hamme sn 04
In Sint-Niklaas volgden we ‘Bernards cooking experience’. We werden wegwijs gemaakt in de new-born verpakkingsvrije winkel bij Lara. In de delicatessenzaak bij Van Poucke ontdekten we het volledige proces van artisanaal koffie branden. Christophe van Crèmerie François gaf ons met hard en ziel de geheimen prijs van jarenlang artisanaal vakmanschap in ijsdraaien.

oklahoma2

In Sint-Amands roosteren we in ‘Puur smaak’ lekkers op de oklahoma barbecue. We kookten samen met de chef des huizes met verse marktproducten rechtstreeks van bij de boer.

hamme h01
De 3de jaars vierden het einde met kreeftbereidingen home sweet home, in de didactische keuken te Hamme.

Met dank aan Inge, Bernard, Peter, Sonja en alle cursisten die hun steentje hebben bijgedragen om deze prachtige afsluiters te realiseren!
Prettige vakantie en tot weerziens, Colette (vakleerkracht Gastronomsich koken)

Ben je geïnteresseerd in een cursus Gastronomisch koken?

Ons cursusaanbod staat online op onze website. Opnieuw inschrijven kan aan één van onze balies maar ook elektronisch via Online inschrijven.
Klik hier voor meer informatie over onze cursussen Gastronomisch koken.