Onze secretariaten

  • Lokeren - 09/348.38.45
    Groendreef 31
  • Dendermonde - 052/25.87.42
    Begijnhoflaan 1
  • Hamme - 052/72.72.25
    Verbindingsstraat 66

Surf direct naar ...

aanvraag info

online inschrijven

test je kennis

eloprivacy policy

Inschrijven op nieuwsbrief

Beste mevrouw De Plucker, medewerkers en cursisten van CVO Leerstad

Namens VZW Zorgmassage willen we de gehele school CVO Leerstad en alle (oud-)studenten bedanken voor de acties die zijn ondernomen in het kader van Music For Live. De bedragen van geld die zijn ingezameld voor de goede doelen, overstijgen onze stoutste verwachtingen.

zorgmusic 01
Cursisten zorgmassage op woensdagavond in CVO Leerstad

In 2018 zal het zorgmassageteam deze mooie opbrengsten spenderen aan de realisatie van een nieuw zorgproject: dankzij jullie inzet kunnen wij gratis workshops voor mantelzorgers organiseren in o.a. de ziekenhuizen waar onze vrijwilligers actief zijn. Met de extra centjes zullen we mensen kunnen opleiden tot workshopbegeleiders, kunnen we mooi educatief materiaal ontwikkelen en zorgen voor een nieuw kwaliteitsvol aanbod. VZW Zorgmassage zal op die manier mantelzorgers kunnen opleiden om korte, eenvoudige massages te kunnen geven aan een kankerpatiënt in hun nabije omgeving.

Onze ambitie is om elke kankerpatiënt in Vlaanderen te laten ervaren hoe deugdzaam een zorgmassage kan zijn tijdens ziekte of herstel. Met dit nieuw project, waarmee we mantelzorgers de mogelijkheid geven om ook op een andere manier voor hun naaste te kunnen zorgen, staan we weer een stapje dichter bij dit doel en zullen ook patiënten in een thuissituatie van een relaxerende massage kunnen genieten.

Door te kiezen voor ons als goed doel van jullie acties, steunen jullie niet alleen onze mooie VZW, maar geven jullie onze organisatie ook meer visibiliteit en helpen jullie ons om onze ambitie waar te maken. Samen zorgen we er zo voor dat kankerpatiënten en hun mantelzorgers een verbetering van levenskwaliteit ervaren.

Om op de hoogte te blijven van onze acties nodigen we jullie uit om onze facebookpagina te liken. Zo kunnen jullie op de voet meevolgen wat de resultaten zijn van jullie bijdrage. We willen jullie alvast ontzettend bedanken voor jullie vertrouwen in onze VZW!

Met warme groet

Het VZW Zorgmassageteam
Eva Boel, An Commere, Gertie Dalemans en Miet Deckers

vzw zorgmassage